teisipäev, 16. august 2011

Augusti ja septembri spordiüritused

Tere,. Eesti Invaspordi Liit annab teada, et suvi on jõudnud oma viimasesse veerandisse ning tihe võistlusgraafik on ka meie pead segi ajanud. Tõenäoliselt ei ole paljud teist saanud Rõuges toimuva boccia karikavõistluste juhendit, mis kadus interneti avarustesse. Seepärast kiidan neid, kes märkasid lugeda meie kalenderplaani ja endi võistkonnad ikkagi registreerisid, teistele, kes arvavad, et on hiljaks jäänud, anname kaks lisapäeva - seekord lõpetame eelregistreerimise siis 18.augustil. Väino ootab teid aga Rõuges 20.augustil kell 11, kaasa võtke kohtunik ja pallid-sirklid.

Ning juba järgmise nädala lõpus, 27.augustil toimub Jõgeva Linna Staadionil viimane kergejõustiku karikasarja etapp. Ärge jätke oma ülesandmist viimasele minutile!!!
Ühtlasi meenutan, et Kahe Silla Jooks ootab 4.septembril Pärnusse ratastoolisõitjad osa saama ühisest suurest spordiüritusest. Juhendi ja reg.lehe leiate meie kodulehelt www.eil.ee. Ärge jätke oma ülesandmist viimasele päevale, nii tekitame korraldajatele ainult peavalu. Tehke oma otsus osalemiseks juba täna ja pange ennast kirja!

Eelnevalt registreerida Tallinna Invaspordiühingu meili ritasport@hot.ee kaudu. Ühingu juhatus esitab registreerimislehe koos andmetega (nimi, sünnikuupäev, -kuu ja -aasta, võistlusklass ja alad, milles osaletakse) peale osalustasu 2 eurot ülekandmist Tallinna Invaspordiühingu arvele nr 221002100596. selgituseks osalejate nimed ja võistluse, millele osalete. Juhendi on www.eil.ee .

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...