kolmapäev, 14. september 2011

Kutsume lapsi joonistama pilte.

Liikumispuudega Laste Toetusfond kutsub liikumispuudega lapsi joonistama pilte jõulukaartidele. Teema: Jõulud ja aastavahetus. Toimumisaeg: 1.– 30. september 2011. Tähtaeg: 30.09.2011.

Formaat ja vormistamine. Joonistuse formaat peab olema A4 või A5. Joonistuste tagaküljele tuleb selgelt märkida autori nimi, vanus, elukoht ja puudeliik (liikumispuue, liitpuue, psüühikahäire (v.a vaimupuue), vaimupuue, keele- ja kõnepuue, kuulmispuue või nägemispuue) ning esindaja kontaktandmed. Kirjeldage, kas laps liigub ise või abivahendiga (millisega). Võistlustööde saatmine. Joonistused tuleb saata 30. septembriks märkega „Joonistusvõistlus“ aadressile: SA Liikumispuudega Laste Toetusfond, Vilde tee 85-79, 12911 Tallinn. Võistlustööde hindamine. Töid hindavad toetusfondi asutajad. Vajadusel kaasatakse täiendavaid hindajaid. Valitakse välja kuni 10 tööd, millest kujundatake jõulukaardid, mida müüakse heategevuslikul eesmärgil. Autasustamine. Konkursi tulemused selguvad 1. oktoobril 2011. a. ja need avaldatakse toetusfondi kodulehel. Auhinnad antakse üle oktoobri kuu jooksul. Võistluse tingimused: Osaleda võivad liikumispuudega lapsed vanuses kuni 18 eluaastat. Osaleda saavad pildid, mis on esitatud hiljemalt 30.09.2011 kuupäeval. IUga osaleja võib esitada kuni kolm enda tehtud joonistust Osaleja annab pilti või pilte võistlusele esitades korraldajale õiguse pilte tasuta kasutada: avaldada kodulehel, trükistes ja müüa nendest valmistatud tooteid. Saadetud töid ei tagastata. Mitte liikumispuudega laste joonistused ei osale võistlusel. Kui liikumispuudega laste vanemate hulgas on kunstnikke, kes sooviksid joonistada toetusfondile jõulukaarte, siis võtke palun ühendust telefonil 590 13 800 või kirjutage ja saatke mõni tehtud töö aadressile sirli@lapsepuue.ee. Info: kodulehel: www.lapsepuue.ee, telefonil: 590 13800 .

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...