kolmapäev, 25. september 2013

Uued huviringid tegevuskeskuses

Järgmisest nädalast alustavad Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses uut hooaega mitu täiesti uut ja mõni juba varasemast tuttavat huvitegevust:
- Ladina- Ameerika kultuuri tutvustavad vestlusõhtud teisipäeviti kell 17. Vestlusõhtuid viib läbi välisvabatahtlik Miquel Angel Valdez Lizano ja eesti keelde tõlgib Ksenia Tsutsunava; osalemine tasuta.
- Eesti keele vestlusgrupp (esimene kohtumine 3.oktoobril kell 18). Vestlusringi eesmärgiks on arendada vene keelt emakeelena kõnelevatel osalejatel eesti keeles rääkimise ja kõnest arusaamise oskust ning julgust ja enesekindlust suhtlemisel. Juhendajad vabatahtlikud Ljubov Steinberg ja Jana Gertševa; osalemine tasuta. 
- Loomingulise avardumise kursus teisipäeviti kell 17 (alustab 1.oktoobril). Kursuse eesmärgiks on tõsta puudega inimeste tegevusvõimet ja suurendada sotsiaalset aktiivsust ja arendada loovate lahenduste leidmist. Kunstiharjutused toetavad eneseavastamist, stressi maandamist ning suhtlusoskuse arendamist. Kursuste raames tutvustatakse erinevaid praktilisi kunstitegevusi ning -tehnikaid.
Juhendajad vabatahtlikud Kristiina Jakimenko ja Joanita Janson.
- Käsitööring kolmapäeviti kell 16 (alustab 9.oktoobril). Juhendaja Svetlana Maide.

 
Lisainfo ja registreerumine: Tiiu Kristjan, e-post: tiiu@tallinnakoda.ee , tel: 656 4048.

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...