reede, 27. märts 2015

Sõpruskohtumine elektriratastooli saalihokis 29.03.2015

29.märtsil kell 11 kohtuvad Tallinna Kristiine Spordikeskuses Eesti ERT Saalihoki Klubi ja Helsinkin Outsiders. Eesti  Elektriratastooli Saalihoki Klubi  ootab tulevasi mängijaid ja huvilisi uudistama ja kaasaelama meie klubi ja Soome sõprusklubi Helsinkin Outsidersi (HOS) elektriratastooli saalhoki mängijate vahelisele ühistreeningule ja näidismängule Tallinnas Kristiine spordikeskuses (Forelli 12 ) 29.märtsil 11:00-14:00.   
Eesti Elektriratastooli Saalihoki Klubi (EESHK) tegutseb juba üle kümne aasta, mängijaid on üle Eesti. Oleme pidanud mitmeid ühistreeninguid Soome sõrpusklubiga ja 2013 käisime oma esimesel välisturniiril.
Elektriratastooli saalihoki on sarnane tavalise saalihokiga, aga jalgade asemel kasutatakse liikumiseks elektriratastoole ja vajadusel kohandatud keppe, mis annab võimaluse harrastada meeskonnasporti praktiliselt igaühel, olenemata lihasjõust või tervislikust seisundist. Soovime näidata, et ka elektriratastoolis on võimalik tunda  meeskonnaspordist saadavat hasarti, adrenaliini ja võidujoovastust.
Kellel rohkem huvi tutvuge meie facebooki lehega: https://www.facebook.com/ertsaalihoki
Vaadata videosid Estonia Wolves Youtube kanalist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL5It7tQGUo9YouPjT66oFhnixqphrkAyK
 

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...