neljapäev, 10. september 2015

Tule töömessile!

Hea koostööpartner! 17.september 2015 toimub Nordea Kontserdima (Estonia puiestee 9 Tallinn)

Töömess 2015. Uksed on avatud 12.00 - 18.00 ning oodatud kõik, kes soovivad leida tööd ning tutvuda tööturul pakutavaga. Osalema ootame üle 40 erineva ettevõtte, samuti töötukassa häid koostööpartnereid ning teiste riikide EURES nõustajaid. Kogu päeva vältel saab kuulata ettekandeid ja osaleda töötubades. Töötoad toimuvad nullkorrusel Karjäärikohvikus, ettekanded kolmandal ja neljandal korrusel, samuti neljanda korruse nurgaboksis. 
 
Leia töö Eestis või mujal Euroopas

Messile ootame kõiki aktiivseid tööotsijaid, kes soovivad infot töötamisvõimalustest nii Eestis kui ka Euroopas. Messil tutvustame Eesti Töötukassa teenuseid (sünkroontõlge vene keelde), kuuleme mitmete tööandjate kogemusi ning saame kasulikku infot nii töötukassa koostööpartneritelt kui teiste riikide EURES nõustajatelt. Meie töömess on igale tööotsijale hea võimalus huvipakkuva tööandjaga otse suhelda ning pakutavatest tingimustest lähemalt kuulda.  Lisaks on huvilistel võimalik osaleda ka online-töömessil 18.09, mille fookus on IT ja inseneri-erialade tööandjatel-tööotsijatel.
 
 
Töömess on erivajadustega inimestele füüsiliselt ja sisuliselt juurdepääsetav, sh on kogu päeva kohal viipekeeletõlgid. Ootame teid osalema!
 
Töömessi päevakava ja osalevate tööandjate kohta leiate täpsemat teavet töömessi kodulehelt:  http://www.toomess.ee/jargmised/toomess-2015
Silja Hallik
Tallinna ja Harjumaa osakond - Tallinn ja Harjumaa, tööandjate konsultant

 


Aitame leida töö ja töötaja!  


  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...