neljapäev, 31. märts 2016

Kutse maleturniirile „Kristiine Open“ 9.04.16

MALE SÕBRAD AKTIIVSEMALT REGISTREERIGE!!!

Pressiteade 1. märts 2016
Kristiine Linnaosa Valitsus korraldab aprillis esmakordselt maleturniiri „Kristiine Open“

Kristiine Linnaosa Valitsuse poolt korraldatav kiirmaleturniir „Kristiine Open 2016“ toimub esmakordselt 9. aprillil 2016 algusega kell 11.00 Tallinna Puuetega Inimeste Koja saalis (Endla 59). Võistlejate nimeline registreerimine käib eelregistreerimise alusel võistluspaigas kuni kella 10.40.

Kristiine linnaosa vanema Vadim Belobrovtsevi sõnul on võistluse üheks eesmärgiks tähistada Eesti XX sajandi parimaks sportlaseks valitud malesuurmeister Paul Kerese 100. sünniaastapäeva. „See on hea võimalus korraldada maleturniir esmakordselt meie linnaosas, tutvustada malemängu ka Tallinnas ja Eestis ning anda maleharrastajatele võimalus sportlikuks tegevuseks. Tähtis on ka see, et võistlus on osamaksuta, kuna selle korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus koostöös Eesti Maleliiduga,“ seletas Belobrovtsev, kes on ka ise lapsepõlves Paul Kerese malemajas malet mänginud.
„Mõte korraldada Kristiines oma maleturniir tekkis meil juba eelmise aasta suvel. 2016. aasta sobib selleks ideaalselt, sest terve Eesti tähistab suurmeistri Paul Kerese 100. sünniaastapäeva. Turniirile on oodatud kõik soovijad sõltumata vanusest, elukohast ja mängutasemest. Loomulikult loodame, et sellest saab veel üks ilus Kristiine linnaosa traditsioon, ning hakkame edaspidi Kristiine Open maleturniiri korraldama igal aastal,“ võttis teema kokku Kristiine linnaosavanem.
Võistlus viiakse läbi individuaalturniirina šveitsi süsteemis 7 vooruga. Turniiril võivad osaleda kõik soovijad (noored, seeniorid, tegevmaletajad, harrastajad, jne), kes on eelnevalt registreerunud hiljemalt 5. aprilliks e-posti aadressil
maleliit@maleliit.eemaleliit@maleliit.ee>, teatades võistleja nime, sünniaasta ja klubilise kuuluvuse (olemasolul). Kuna korraldajad saavad võistlema lubada kuni 100 osalejat, siis suurema arvu soovijate korral lubatakse mängima varem registreerunud malehuvilised. Võistlus on osavõtumaksuta. Võitjaid ootavad auhinnad.

Lisainfo: Hendrik Olde, EML juhatuse esimees, 525 1623
Maret Truusalu, Kristiine LOV kultuuri- ja sporditöö peaspetsialist, 645 7120

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...