neljapäev, 27. oktoober 2016

Infopäev Helpificu teenustest 18.11.2016 kl 17

Tere, Sõbrad! Meil on tulemas 18.11 kell 17.00 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, Endla 59 klubiruumis infopäev. Ootame teid kuulama võimalustest, mida Teile pakutakse.
Kes või mis on Helpific ja mida pakkuvad? 
Helpific on veebipõhine tugikeskkond, mille kaudu erivajadustega inimesed saavad tellida vabatahtlikke abistajaid või tasulisi teenuseid. Me teame, kui raske võib olla leida inimest erinevateks toiminguteks või abilisi, kes aitaks lihtsalt midagi ära teha.

Soovime Teie abiga korraldada kohtumise Teie organisatsiooni liikmetega – tutvustada neile Helpificcu ja selle võimalusi, abistada kontode loomisel ja abisoovide sisestamisel. Meile on väga oluline, et tugikeskkond oleks ligipääsetav erinevate puudespetsiifikaga inimestele, sestap on meil infopäeva raames võimalus koguda ka tagasisidet ja kasutajate soovitusi, et muuta keskkonda paremaks. Infopäeval võiks osaleda vähemalt 10-15 organisatsiooni liiget. Usun siiralt, et Helpific tugikeskkonna näol on tegemist väga vajaliku lahendusega ja et Helpific teenus kõnetab väga kindlat, lojaalset ja aktiivset sihtgruppi, kellele turg ja sotsiaalhoolekandesüsteem kuigi palju alternatiivseid lahendusi ei paku. Jäädes ootama Teie tagasisidet koostöö osas.
Saate meie kohta rohkem infot, klikates järgnevatele linkidele:
https://helpific.com/et
https://www.facebook.com/Helpific/
http://vabatahtlik.helpific.com/
 
Lugupidamisega Keiu Roosimägi
  
 
 
 
Helpific | Tallinn, Estonia (+372) 53 477 636 | keiu.roosimagi@helpific.com  

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...