teisipäev, 16. juuni 2020

Väga oodatud Elva spordilaager toimub 20.-23.juulil

Edastame infot Elva laagri kohta. Registrewerimine ja omaosalustasu ja liikmemaksu tasumine toimub Tallinna Invaspordiühingus, kontaktisik on Rita Goruskina.

Väga oodatud Elva spordilaager toimub 20.-23.juulil

Küsitluse tulemusena selgus, et sel aastal on Elva spordilaager eriti oodatud. Kui kõik läheb hästi, saab laager toimuma 20.-23.juulil.
Alates 1.juulist leevenevad piirangud spordiürituste korraldamisele. Meie spordliidu suvine laager mahub oma osalejate arvult ilusti piirangute sisse. Laager tuleb sel aastal kindlasti natuke teistsugune kui tavapäraselt. Rohkem vajavad tähelepanu võistluste läbiviimised, et sealjuures tõkestada võimalikku  COVID-19 viiruse levikut. See nõuab kõigilt - nii korraldajatelt kui osalejatelt - tähelepanu ja reeglitest kinnipidamist. Täpsed reeglid iga võistluse juurde anname teada nädal enne laagrit ning kindlasti on reeglid kirjas ja jagatakse ka kõigile osalejatele kohapeal.
Laagri kava ja juhendi leiab SIIT  Laagrisse palume registreeruda kasutades selleks REGISTREERIMISLEHTE.
 Lisainfo: Signe Falkenberg, peasekretär Eesti Invaspordi Liit   Tel. (+372) 5083905    E-post: signe@eil.ee

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...