reede, 7. juuni 2013

Ühing sai uue juhatuse

6.juunil 2013 toimus aastakoosolek, kus sai valitud uus juhatus ja revisjonikomisjon 2aastaks. 2012. aasta majandusaasta aruanne sai heaks kiidetud, sest meil on kord majas, dokumendid korras ja projektid, sporditoetus ellu viidid vastavalt seadustele, linnanõuetele, registreerisime ühingu spordikoolina - Tallinna Invaspordiühingu Invaspordikool tegutseb alates 01.01.2013. (Arko koostas kollaazi ja kui pilti soovid suuremaks, siis klõpsa pildil).

Juhatus valiti kuni 30.06.2015:
1) Rita Goruskina
2) Tiia Tiik
3) Denis Fortõgin.

Revisjonikomisjon valiti 2-aastaks:
1) Ruslan Makarenov,
2) Vjatseslav Kostromin.

Täname töö ja panuse eest endist juhatuse liiget Arko Voolu, revisjonikomisjoni liikmeidMai-Liis Käärdi ja Ester Kukkurit. 

Koosoleku alguses toimus infotund, milles kuulasime alguseks Monika Haukanõmme, Eesti Puuetega Inimeste Koja esimeest, kes tutvustas meile uuele süsteemile üleminekut, kus tööealistele inimestele hakkatakse alates 2015.a. II poolest määrama töövõimetuspensioni asemele toetust. Selle määramise aluseks on Töötukassas hindamine, mille alusel tuvastatakse kas on inimesel töövõimekus, osaline töövõimekus või puudub inimesel töövõimekus. Keegi ei jää rahata ja paanikaks pole põhjust. Üleminek uuele süsteemile toimub etappide kaupa, esmalt uued taotlejad, siis võetakse ette järjest need, kellel töövõiemtuspension lõpeb ja kui inimene taotleb uuesti toetust, siis see toimub uue korra aluselt. Eesmärk on reformil suunata inimesed tööle, vähendada töökaotust ja parandada teenuste, abivahendite kättesaadavust.   

Ürituste kohta infot leiate meie blogist ja Eesti Invaspordi Liidu kodulehelt www.eil.ee


Soovime juhatuse nimel sprtlikku suve ja puhake hästi ning olgem aktiivsed!

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...