neljapäev, 8. mai 2014

ELIL Käsmu laager toimub 17-19.06.14

Lugupeetud ühingu liikmed! 
Käsmu iga-aastane perelaager toimub sel aastal 17.-19. juunil Lainela Puhkekülas.  Registreerimine toimub ühingus Rita kaudu, e-mailile ritasport@hot.ee kuni 24.05.2014.
Valmis on saanud eelmisel aastal remondis olnud maja nr 6,  kus nüüd on kõik toad invatoad. Tellitud on ilus ilm.  Registreerimisleht palume täita ühingu esimehel või Käsmu tulijate grupijuhil! Palume grupijuhil protseduur täita veebis, klõpsates alloleval lingil. Kui tõesti kuidagi ei saa, siis on võimalus kasutada lisas olevat vormi. Veebis täidetud registreerimisleht kergendab oluliselt korraldajate elu, sest sealt saame lõpuks osalejate kohta kenasti valmis tabeli.  Osavõtjate arvuks ühest ühingust on 10-15 inimest. Eelmiste aastate kogemus on näidanud, et mõnest ühingust osavõtjaid polegi ja seepärast oleme  kenasti ära mahtunud.
 Osaleja kohta andmeid täites palun täpsusta kindlasti  lahtris "Muu" puudega osalejal abivahend ja laste puhul nende vanus. All erisoovid/kommentaarid lahtris kirjuta, kellel on erisoove tubadesse paigutamisel või muud olulist.
 Omaosalustasu on 20 eurot täiskasvanud osaleja, alla 16-aastane laps või alla 23-aastane puudega noor 5 eurot. Omaosaluse arvutab kokku ELIL raamatupidaja ja saadab teile selle kohta arve. Registreerimise viimane päev, mis läheb arvesse, on 25.mai. Seejärel saadab raamatupidaja teile arve ja arve peab tasutud olema 9.juuniks.

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...