kolmapäev, 28. mai 2014

Tallinnas toimub Paraolümpiapäev

29. mail toimub Tallinna Vanalinnapäevade raames Eesti Paraolümpiakomitee poolt korraldatud Paraolümpiapäev. Ajavahemikul kell 14 kuni kell 18 saab Vabaduse väljakul proovida erinevaid spordialasid – pimelauatennist, ratastoolitennist ja ratastooliorienteerumist Tallinna tänavatel. Kohapeal on juhendamas oma ala harrastajad, kes juhendavad ning pakuvad ka konkurentsi.
Paraolümpiapäeva eesmärk on teavitada erivajadustega inimeste sportimisvõimalustest Eestis ning pöörata tähelepanu erivajadustega inimestele tervikuna läbi erinevate spordialade proovimise. Eestis on erivajadustega inimestel olemas mitmeid sportimisvõimalusi, kuid info nende kohta on puudulik. Erivajadustega inimeste jaoks on sport üheks paremaks ühiskonda integreerumise viisiks.
Eesti Paraolümpiakomiteel on valminud ülevaade kõikidest Eestis toimivatest erivajadustega inimeste treeninggruppidest. Info on kättesaadav Paraolümpiakomitee kodulehel www.paralympic.ee ja seda jagatakse ka kohapeal.  

Lisainfo: Margus Hernits, tel. 55 43 046

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...