kolmapäev, 14. detsember 2016

Kutse jõulutunneli jõulukontserdile (eelregistreerimisega)

Edastame ELIList saabunud kutse. Tähelepanu - tegemist on tasulise kontserdiga. Sissepääs on ratastoolikasutajale tasuta, abistajal tuleb lunastada pilet. Palun soovijatel piletisoovist teada anda 20. detsembriks e-aadressil elil@elil.ee , kindlasti märkige, kummale kontserdile soov minna on.

[ELIL] Tule Jõulutunneli jõulukontsertidele 25.dets Niguliste kirikusse!
Head sõbrad! Esimesel jõulupühal, 25. detsembril kell 14 ja 19 toimuvad Niguliste kirikus jõulukontserdid, mille otseülekande ajal ETV saates "Jõulutunnel" saavad vaatajad annetada liikumispuudega inimeste treeningsaali rajamiseks. Sissepääs on ratastoolikasutajale tasuta, abistajal tuleb lunastada pilet. Palun soovijatel piletisoovist teada anda 20. detsembriks e-aadressil elil@elil.ee  , kindlasti märkige, kummale kontserdile soov minna on.
Kell 14 annab kontserdi kammerkoor Collegium Musicale. Solistina teeb kaasa sopran Katrin Targo. Dirigent on Endrik Üksvärav. Kavas on Arvo Pärdi ja Olav Ehala looming, kui ka säravad ja südantsoojendavad jõululaulud nii Eestist kui mujalt maailmast. Kontsert kestab 1 tund ja 10 minutit, pilet maksab 12 eurot ja uksed avatakse tund enne kontserti.

Kell 19 algaval kontserdil esinevad Birgit, Pearu Paulus, Kalle Sepp, Hanna-Liina Võsa, Tallinna Poistekoor, Jüri Pootsmann, Tanja, Mikk Saar, Beyond Beyond ja vokaalansambel Others. Lauljaid saadab ansambel Swingers. Kontsert kestab 1,5 tundi, pilet maksab 18 eurot ja uksed avatakse tund enne kontserti.
Annetustelefonid on avatud alates 21. novembrist 26. detsembri südaööni.
 Helistades numbrile  900 7701 annetatakse   5 eurot
                numbrile  900 7702 annetatakse 10 eurot
                numbrile  900 7703 annetatakse 25 eurot
 Ilusat jõulukuu jätku ja kel vähegi võimalust, tulge Nigulistesse kontserte nautima! Tervitab Auli

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...