kolmapäev, 14. september 2011

Kutse näitusele UNISTUSTE AEG

Ootame Teid 14.septembril kell 15 Päevakeskus Käo ja Käo Põhikooli õpilaste kunstitööde näituse UNISTUSTE AEG avamisele. Tallinna Puuetega Inimeste Koja Tegevuskeskuses, Endla 59.

Aeg, mille pühendame kunstile, on unistuste aeg. Aeg heita pilku endasse, aeg unistada ja loota. Kunst on üks tee oma unistuste täitumisele. Väljendusvabadus, mida kunstitegevus pakub, inspireerib rännakule oma unistustemaailmas, avastama peidetud igatsusi ja salajasi soove. Värvid ja paber oskavad saladust hoida. Aga lubavad oma unistusi ka teistega jagada – vastavalt kunstniku soovile! Kunstilooming on looja hingepeegel. Pildid siin näitusel kutsuvad vaatajat kaasa unistama. Kujundite ja varjundite keeles julgustavad nad igaüht, kinnitades meile, et ilusad unistused täituvad alati! Loodame, et meie kunst pakub Teile palju kauneid hetki ja aeg meie pilte imetleda on ka Teie jaoks unistuste aeg. Noored kunstnikud Päevakeskusest Käo koostöös kunstiõpetaja Marju Jõgisega. Näitus Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeksuses jääb avatuks 7.novembrini.

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...