esmaspäev, 8. september 2014

Kutse kogemusnõustamise seminarile 17.09.14 kl 15

Kogemusnõustamise seminar toimub  kolmpäeval, 17. septembril kell 15 - 17 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses. Registreerimine kuni 15. september kogemus@tallinnakoda.ee või 6564048

Kavas: Ülevaade Tallinna PIKoja poolt puuetega laste vanematele osutatud kogemusnõustamise teenusest.  Kogemusnõustamise teenuse koordinaator Külli Urb. "Minu töö vabatahtliku kogemusnõustajana." Lemme Niibo TPIKoja vabatahtlik kogemusnõustaja. Aruteluring.

Kogemusnõustamise teenust pakume Tallinnas ja lähivaldades elavatele eesti- ja venekeelsetele puudega laste ja noorte vanematele, kes vajavad nõustamisteenust seoses puudega lapse sünni või muude elukaarest tulenevate muudatustega toimetulekuks.   Kogemusnõustaja on puudega lapse vanem, kes on valmis ära kuulama, vastama küsimustele, olema toeks ja julgustama teist erivajadusega lapse või noore vanemat. Kogemusnõustaja lähtub enda poolt kogetust, on endaga sina peal ja soovib saatukekaaslasi toetada. Empaatiavõime, kuulamisoskus, oma kogemuste jagamine ja ettepanekute tegemine võimaldavad nõustajatel aidata teisi inimesi nagu iseennast.

Tallinnas ja lähivaldades pakub teenust Tallinna Puuetega Inimeste Koda.  Nõustamine võib olla ühekordne, kuid vajadusel võib kohtuda ka mitu korda. Olgu probleem väike või suur, kogemusnõustaja teadmistest ja julgustusest võib olla abi. Kindlasti võib kirja edasi saata!

Lugupidamisega/ With Best Regards,
Tom Rüütel | Tegevjuht / General Manager
Telephone +372 6554161

Tallinna Puuetega Inimeste koda /
Tallinn City's Board of Disabled People
Endla 59 Tallinn 10615 Estonia

www.tallinnakoda.ee

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...