esmaspäev, 8. veebruar 2016

Kutse Astangu KRK avatud uste päevale 4.03.16

Kutsume teie organisatsiooni liikmeid ja lähedasi 04. märtsil kell 10-14.00 Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse (aadress Astangu 27, Tallinn) avatud uste päevale!
Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus on Eestis ainulaadne keskus, mis aitab tööealistel erivajadusega inimestel läbi erinevate õppimisvõimaluste (sealhulgas kutsehariduse) ja rehabilitatsiooni arendada oma teadmisi, oskusi ning  tegevus- ja töövõimet. Õpingute lõppedes toetame kõiki oma õppijaid tööleasumisel või muude tegevusvõimaluste leidmisel. Lisainfot meie keskuse kohta leiate aadressil www.astangu.ee.
Meie avatud uste päeval osalemine aitab õpilastel ja nende lähedastel selgusele jõuda, kas Astangu on nende jaoks sobiv koht õpingute jätkamiseks, ning pakub teile infot, mille alusel arenguvõimalusi otsivatele õpilastele ise soovitusi anda. Tutvustame avatud uste päeval meie õppimisvõimalusi, kaitstud töötubasid, rehabilitatsiooniteenuseid, nõustamisteenuseid (abivahendid ja kohandused), Astangul pakutavat tööhõivealast tuge ja palju muud olulist.
Avatud uste päeva kava on lisatud manusena ning leitav meie kodulehelt. Toimuvad erialasid tutvustavad praktilised töötoad, tööandjatele ja spetsialistidele suunatud seminarid ning ringkäigud. Kohvikust saab osta meie õppijate valmistatud suupoolist ning müügil on meie majas valminud unikaalsed käsitöö tooted. Palume tulijatel end avatud uste päevale registreerida internetis või telefonil 687 7287. Kõigi üritusel osalejate vahel loosime välja auhinna. Hoidke meie üritusel silma peal ka Facebookis!
Ootame teid meile külla!
Lisainfo: Sirja Mäekivi, Müügi- ja turundusspetsialist Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...