teisipäev, 6. veebruar 2018

EPOK MV sisekergejõustikus 17.02.18

Edastame infot, registreerimine ühingu kaudu ja osalustasu 5 eurot palume üle kanda ühingu arveldusarvele hiljemalt 7.02.2018.

EESTI PARALÜMPIAKOMITEE MEISTRIVÕISTLUSED SISEKERGEJÕUSTIKUS VÕISTLUSTE JUHEND Loe edasi siit (LINK) .
2018. aasta Eesti Paralümpiakomitee meistrivõistlused sisekergejõustikus korraldab Eesti Paralümpiakomitee, võistluste peakorraldaja on Kaido Tiislär.
Võistlused toimuvad laupäeval, 17.veebruaril 2018.a. algusega kell 09.20 Tallinna spordihallis, Herne 30, Tallinn. Võistluste mandaatkomisjon töötab kell 09.00 kuni 09.20. 2.3. Võistluste algus on kell 9.20, võistluste lõpp kell 13.30. EELREGISTREERIMINE JA OSAVÕTU NÕUDED
Võistlustel osalemiseks tuleb spordiklubil teha vormikohane ülesandmine e- kirja teel aadressile info@paralympic.ee hiljemalt 08.veebruariks.
Sportlasi, keda õigeaegselt ning vormikohaselt üles ei anta, võistlema ei lubata.
Juhul, kui sportlane ei kuulu ühegi klubi koosseisu, võib ülesandmise teha sportlane ise, mille järel vaadatakse üle ning kinnitatakse ülesandmine sportlase spordialaliidu poolt. Võistlustel mitteosalemisest peab sportlane või tema esindaja teatama korraldajale hiljemalt 1 päev enne võistluste päeva. Võistluse osavõtumaks on 5€, mis peab olema laekunud Eesti Paralümpiakomitee kontole.
OSALEJAD - Osaleda võivad kõik liikumis-, nägemis-, kuulmis- ning intellektipuudega inimesed.  Võistlejatel on õigus osaleda kolmel põhialal, mis tuleb ära märkida registreerimislehel „X“-ga. Osavõtu võimalus rohkematest aladest sõltub osalejate arvust ja antakse teada 15.veebruariks 2018.a. Lisaalad palume registreerimislehel märgistada „LA“.
OSALEJATE KLASSID NB! IPC koosseisu kuuluvad liikumis-, nägemis- ja intellektipuudega sportlased, Eestis ka kuulmispuudega sportlased. LIIKUMISPUUDEGA sportlased (EIL klassid) 1. Väljakualade klassid F1- F6 (mehed ja naised) 2. Rajaalade klassid T1- T4 (mehed ja naised).

Meeldetuletus! Tallinna Invaspordiühingu konto on: liikmemaksud ja osalustasude arve EE212200221002100596 Swedbank, Tallinna Invaspordiühing, selgitusel märkige kindlasti oma nimi ja võistluse kuupäev.
Liikmemaksu 7 eurot saab tasuda ka samale kontole, selgituseks oma nimi ja 2018 liikmemaks.

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...