esmaspäev, 24. august 2020

EPK Parakergejõustiku MV 2020 6.09.2020

 Edastame infot. Registreerimine ühingu kaudu e-mail ritasport@hot.ee. Rita saadab ka juhendi edasi. Osalustasu 5 eurot tuleb kanda ühingu arveldusarvele peale registreerimist.

EPK Parakergejõustiku MV 2020 toimuvad 06.september 2020 Tartu Tamme staadionil Tartu linn, Tamme pst 1, 50403, Tartu maakond.

Võistluse info: https://paralympic.ee/et/suendmustekalender/epk-kergejoustiku-mv/93  ning liigume.ee portaalis. Et muuta registreerimine ja paberimajandus võimalikult ühtlaseks ja sujuvaks, siis soovitan registreerimine teha läbi Sportos süsteemi, mille avame alates 19.august 2020.

Kui see siiski üldse ei sobi, siis on olemas ka variant B ehk registreerimislehe kasutamise võimalus, mis on leitav juhendist ning manusena e-kirjast.

 

NB! KUI siiski tekib tagasilööke vms muresid registreerimise või osalustasude maksmisega, siis kindlasti ei jää kellelgi seepärast osalemata. Püüame igati olla abiks ja vajadusel suunata, vastata küsimustele jne. Lisan ka juhendi manusena kirjale.

Mõnusat nädalavahetuse algust soovides, 


 

Kaia Kollo
Liikumisharrastuse juht  |  kaia@paralympic.ee

Mob: +372 5263 683

Eesti Paralümpiakomitee | Jalgpalli 1 | www.paralympic.ee

 

 

  

 

 

 

 

  EESTI INVASPORDI LIIDU B O W L I N G U MEISTRIVÕISTLUSED ÜKSIKMÄNGUS AEG JA KOHT Tallinna osavõistlus toimub laupäeval, 27.aprill 2...