reede, 7. juuni 2013

Veespordipäev toimub 26.06.13

Vajalik eelregistreerimine nii pealtvaatajatel kui osalejatel signe@eil.ee .  Tallinn Liigub projekti raames korraldame 26.juunil Harku Sõudebaasis veespordipäeva - aerutame ja sõuame! Puudega inimesed on veega sina peal - aerutamine ja sõudmine on neile täiesti sobivad ja jõukohased spordialad.Mõlemad alad on lisatud paraolümpiamängude programmi, aga liikumised vee peal on ka mõnusaks tervisespordi harrastuseks.TULE PROOVI ISE JÄRELE! 

Saame kokku 26.juunil 2013 Tallinnas, Harku Sõudebaasis vaata  TEADE siin! Koguneme kell 17.00 Sõudebaasi territooriumile (Sõudebaasi tee 21).  Seal jaguneme gruppidesse - nii on meil võimalik järjekorras huvituda ja proovida nii aerutamist kui sõudmist. 32-kordse aerutamise Eesti meistri Kaspar Kõiva juhendamisel saame kõigepealt tuttavaks põhiliste nõksude ja võtetega, kuidas kajakiga vee peal toimetada ning jagame ohutusalast teavet. Kuni kuue paadiga teeme järve peal väikesed matkad, lähme uudistama vastaskallast. Paati saab kaasa instruktori, kes aitab ja toetan ning hoolitseb turvalisuse eest. Nii teeme mitmeid ringi kuniks aga huvilisi jätkub.
Meie parasõudjad eesotsas Alar Õige tutvustavad oma kaheaastast kogemust parasõudmise alal. Kõigepealt vaatame ja proovime neid õigeid sõudmise võtteid sõudeergomeetrite peal, siis läheme paati ja proovime vee peal järele, kuidas see sõudmine ikka käib. Jällegi - turvalisuse eest hoolitseme ja kes soovib asja ainult kaldalt tudeerida, see peab seda ka saama!
Riietu ilmale vastavalt - arvesta, et võib puhuda tuul ja/või lõõsata päike. Võta kaasa müts ja jope tuule kaitseks. Kaasa tuleks võtta igaks juhuks natuke vahetusriideid - juhuks, kui veepritsmed märjaks teevad. Kui plaanid pea pool päeva meiega veeta, võta kaasa ka väike piknikukorv - järve kaldal on mõnus ka piknikku pidada!Tualett- ja riietusruumid on baasis olemas, aga puudub inva-WC, kuhu mahuks sisse ratastooliga.  Läheduses asub kohvik, kus inva-WC on olemas - leiame abilise,  et vajadusel seal ära käia. Ära kaua mõtle - pane end kirja ja tule veeda üks ilus päev järve ääres. Ehk leiad endale isegi meelepärase harrastuse! Oma tulekust anna teada 22.juuniks meilile eil@eil.ee 
Lisainfo saamiseks võta julgelt ühendust! Kohtumiseni!
Signe Falkenberg, signe@eil.ee, GSM 50 83 905   skype: svfalk13
Alar Õige, alar.oige@parasport.ee, GSM 50 90 711   skype: alaroige 

  EESTI INVASPORDI LIIDU MEISTRIVÕISTLUSED V Õ I STKONDLIKUS BOWL INGUS 2 0 2 4     AEG JA KOHT 3. Tallinna osavõistlus toimub 2...